ANTICIPARE – Prefectul de Maramureș Nicolae Silviu Ungur va fi eliberat astăzi din funcție și înlocuit cu Vlad Emanuel Duruș (USR)

1
1612
Vlad Duruș, Nicolae Ungur

PREFECT NOU ÎN MARAMUREȘ. Pe această cale, vă informăm acum ceea ce o să se întâmple mai târziu, în cursul acestei însorite zile de 3 martie 2021, să nu mai stăm în tensiune și să aibă timp și prefectul de Maramureș Nicolae Silviu Ungur să-și pregătească valiza, să-și împacheteze ce mai are prin birou, să-și ia rămas bun de la colaboratori, să dea o masă, ca tot maramureșeanul ospitalier. Informația-i asta: prefectul de Maramureș Nicolae Silviu Ungur va fi eliberat astăzi, miercuri, 3 martie 2021, din funcție și va fi înlocuit cu Vlad Emanuel Duruș (USR).

 

Nicolae Silviu Ungur a fost investit în funcția de prefect în 18 decembrie 2019, prin susținerea PMP. A petrecut 14 luni frumoase în Palatul Administrativ din Baia Mare, iar acum se va întoarce la vechiul său loc de muncă, tot plătit de statul român, ca orice bugetar care se respectă, respectiv la APIA Maramureș. Ungur va fi înlocuit cu unul dintre cei care au fost prezenți la ceremonia de depunere a jurământului de credință, adică de fostul deputat Vlad Emanuel Duruș (USR).

 

Bine, regele a murit, trăiască regele!, cum spune interregnul (succesiunea stabilită anticipat, pentru evitarea unui vid de putere), Ungur pleacă, Duruș vine.

 

Cine este Duruș?
Vlad Emanuel Duruș (31 de ani), originar din Baia Mare, este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și al studiilor post-universitare de masterat în Științe penale și criminalistică. În perioada 2016-2020 a fost deputat de Maramureș, fiind primul parlamentar USR Maramureș – în 2019, a fost ales vicepreședinte al Camerei Deputaților, fiind cel mai tânăr parlamentar care a deținut această funcție.

 


Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here