TRASEISM ELECTORAL – Fostul președinte al UNPR Maramureș, Ioan Cheudan, a devenit președintele PPU-sl Maramureș (“partidul antenistului Dan Voiculescu”)

2
1464
Ioan Cheudan

EPISODUL 1. Începând de astăzi, 15 august 2020, 2mnews vă prezintă serialul de mare succes și rușine publică Traseism de campanie 2020. Episodul 1: Ioan Cheudan, pentru cunoscuți „Nelu Polițistu’”. Fostul polițist Ioan Cheudan, a plecat de la conducerea UNPR Maramureș la conducerea PPU-sl Maramureș (partid fondat și controlat de Dan Voiculescu, patron al televiziunilor Antena).

 

Cheudan s-a pensionat din postura de șef al Poliției Groși și a devenit consilier județean în acest mandat (2016-2020), în urma alianței electorale a UNPR cu Alianța pentru Baia Mare (o struțo-cămilă politică, care și-a adunat sufragiile electorale aproape exclusiv în baza popularității primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș).

 

Pătruns în structurile administrației județene, fostul polițist Cheudan și-a negociat o funcție de președinte al ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică) Maramureș, structură controlată de Consiliul Județean Maramureș, implicit de pesedistul Gabriel Valer Zetea. În baza acestui dar în mână (funcția este remunerată cu vreo 3.000 de lei/lună, net), Cheudan a semnat contractul de vasalitate politică cu PSD, UNPR devenind un apendice disciplinat al social-democratului neocomunist Zetea (adică au votat/susținut, tot ce-a pohtit Zetea).

 

Dacă vă gândiți că președintele filialei județene a partidului militarizat UNPR a pactizat cu PSD de nevoie, vă înșelați și primiți un argument suplimentar/explicativ: Cheudan are venituri declarate de peste 13.500 de lei net/lună (cumulate din pensia de polițist de peste 9.500 lei net/lună + peste 4.000 de lei de la CJ Maramureș, pentru funcția de consilier județean și președinte ATOP Maramureș) și în acest mandat (2016-2020) și-a cumpărat două spații comerciale în Baia Mare (el mai deține încă două case în municipiul reședință de județ și în Asuaju de Sus).

 

În fine, ideea e că fostul polițist Cheudan nu mai este președintele UNPR Maramureș, ci președintele filialei județene a partidului voiculescist, postură din care a fost inclus pe loc eligibil pe lista consilierilor județeni pe care o va înregistra Coaliția pentru Maramureș = PSD, în speranța că-i va prosti și în 2020 pe maramureșeni și vor pătrunde substanțial în forul deliberativ al județului.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Un individ alunecos, veros, imoral si incompetent. Dupa ce a facut de rusine uniforma de politist, unde s-a mai pomenit comisar sef sa fie sef de sectie rurala, a intrat in mocirla politica flamand de bani si…..femei. Cine nu cunoaste istoricul acestui oportunist trebuie sa-si puna intrebari: de unde hotel in cartierul Sasar, masina Mercedes, spatii comerciale si case?

  2. Da ce ziceti de Marinescu de la Drumuri, a schimbat toate partidele pentru functie si acum minerul analfabet linge cururi tinere sa nu moara. Un mincinos jegos, o nulitate jalnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here