FAPT – Partidul REPER a înființat filiala Baia Mare și filiala Maramureș și sâmbătă organizează alegeri pentru stabilirea conducerilor

2
2840

REPER ÎN MARAMUREȘ. Partidul REPER (Reînnoim Proiectul European al României), fondat de 5 eurodeputații – Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloș, Dragoș Tudorache și Alin Mituța – a anunțat deschiderea filialei locale Baia Mare și a filialei județene REPER Maramureș, anunțând că decizia marchează un pas semnificativ în consolidarea și extinderea prezenței partidului în regiune.

 

Sâmbătă, 1 iulie 2023, este programată Adunarea Generală și a Conferința Județeană – în organizarea Biroului Național REPER, reprezentat prin reprezentantul Regiunii de Nord-Vest, deputatul Lorant Sas – în care vor fi alese organele de conducere ale celor două filiale, respectiv Biroul Local, Biroul Județean și președinții.

 

„Prin intermediul filialelor maramureșene REPER, vom facilita implicarea activă a cetățenilor în rezolvarea problemelor din societate și vom promova dialogul și colaborarea cu diverse grupuri și organizații locale. Vom organiza evenimente, dezbateri și întâlniri deschise cu cetățenii, pentru a ne asigura că suntem conectați la nevoile și aspirațiile comunității.

 

Echipele noastre locale, din Baia Mare și județul Maramureș, vor fi formate din membri dedicați și motivați, care vor lucra îndeaproape cu liderii partidului pentru a pune în aplicare strategii eficiente și pentru a răspunde nevoilor specifice ale locuitorilor acestei zone. Vom încuraja transparența și responsabilitatea în activitatea noastră și vom fi deschiși la dialog cu cetățenii”, a precizat deputatul REPER de Bistrița-Năsăud, Lorant Sas.

 

Cele două filiale, care i-au invitat pe cetățeni să li se alăture în acest proiect politic, și-au propus să joace „un rol vital în promovarea valorilor și obiectivelor REPER în comunitatea locală”, să fie „o voce puternică” și să reprezinte „interesele cetățenilor din Maramureș, oferindu-le o platformă pentru a-și exprima preocupările, ideile și propunerile”.

 

* Foto: @REPER

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here