OFICIAL – Din 27 mai, se redeschide cinematograful Cinema City Baia Mare, din mall-ul Vivo!

0
934

DECIZIE. Din 27 mai 2021, se redeschide cinematograful Cinema City din Vivo!, mall-ul din Baia Mare – Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu 242 de săli, în 20 oraşe din ţară. Cinema City Baia Mare are 6 săli de proiecție (5 săli 3D și o sală 2D), care pot găzdui 1.161 de spectatori – este cel mai mare cinema din nord-vestul României. Au fost anunțate pentru următoarea perioadă și o serie de filme premiate, dar și de premiere.

 

În prima săptămână de la redeschidere, vor fi prezentate filme premiate din genurile fantastic, comedie și acțiune: Nomadland (cu 3 premii Oscar: pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), Another Round (Oscar pentru cel mai bun film străin), Soul (Oscar pentru cea mai bună animație), Babardeală cu bucluc sau Porno balamuc (film românesc câștigător al Ursului de Aur la Berlin), The Come Back Trail (cu Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones), sau The Marksman (cu Liam Neeson).

 

De asemenea, de la 1 iunie, sunt prezentate avanpremierele: Cruella (cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmațieni), Tom & Jerry (o aniversare la 80 de ani de la prima apariție). În această vară, Cima City va prezenta Fast & Furious 9, Conjuring 3, A Quiet Place 2, Black Window, Hotel Transylvania: Transformania, The Suicide Squad etc.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here