NOROC – Câștig de peste 1 milion de lei pe un bilet de loto de 21 de lei jucat la o agenție din Baia Mare

0
6747

CÂȘTIG LOTO – BAIA MARE. Loteria Română a anunțat că la tragerea Loto 5 din 40 care a avut loc duminică, 26 februarie 2023, s-au înregistrat două premii de categoria I în valoare de 1,193 milioane de lei (peste 242.600 de euro) fiecare. Unul dintre biletele norocoase a fost jucat la Agenţia 24-068 din Baia Mare (localizată în Shopping Park Baia Mare, de pe Bulevardul Unirii nr. 30), preţul acestuia fiind fiind de 21,50 lei.

 

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional, câştigătorii au la dispoziţie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-şi revendica câştigul.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here