CONTRACTE SEMNATE – Trei localități din Maramureș primesc finanțări totale de 28 de milioane de lei pentru rețeaua de canalizare, reabilitarea unor străzi și construirea unui pod

0
4870

FINANȚĂRI – INFRASTRUCTURĂ. La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ministrul Cseke Attila, a semnat noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, trei dintre acestea fiind în localități din județul Maramureș. Contractele de finanțare semnate cu UAT-urile Budești, Gârdani și Sălsig vizează modernizarea unor drumuri, înființarea/extinderea unor rețele de canalizare și construirea unui pod și totalizează aproape 28 de milioane de lei (exact: 27.988.329,18 lei).

 

2mnews vă prezintă cele 3 proiecte a căror finanțare a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării (ordonarea UAT-uri a fost făcută în baza celei mai mari sume contractate):

 

Budești: 16.735.292,91 lei – canalizarea apelor menajere în comună

Gârdani: 8.000.000 lei – reabilitare străzi în comună

Sălsig: 3.253.036,27 lei – construire pod rutier peste Valea Sălajului, cu legatură în drumul comunal DC91A

 

Până acum, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” au fost semnate la nivel național 563 de contracte, în valoare totală de peste 5,84 miliarde de lei.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here