NICIO ZI FĂRĂ SCANDAL – Preşedintele PNL Strâmtura reclamă abuzul CODA Maramureş: „Au numit în comisia de alegeri 28 de oameni care nu sunt membri PNL!”

1
431
Adresa lui Marius Florin Orza către secretarul general al PNL, Cristian Bușoi (click pentru a mări)

NESTATUTAR. Marius Florin Orza este preşedintele PNL Strâmtura şi a fost anunţat în urmă cu patru zile că astăzi, la ora 17, o să aibă loc alegeri în filiala locală. „L-am trimis urgent, la Baia Mare, pe unul dintre membrii organizaţiei, Ioan Boroica, să achite cotizaţia pentru organizaţia Strâmtura. Cu acea ocazie, lui Ioan Boroica i s-a înmânat o listă cu membrii cu drept de vot din PNL Strâmtura. Însă din cei 47 de membri care figurează pe convocatorul şedinţei de alegeri, doar 19 persoane sunt în organizaţia noastră. Vă daţi seama că ştiu ce spun, doar sunt preşedintele formaţiunii din Strâmtura din aprilie 2016, iar din persoanele de pe listă 28 nu sunt membrii PNL Strâmtura”, a explicat Orza.

 

Acesta a refuzat să semneze convocatorul de şedinţă de alegeri şi susţine că nu ştie cine candidează astăzi pentru conducerea PNL Strâmtura. El a făcut o reclamaţie a acestui abuz patronat de CODA Maramureş la forurile centrale ale PNL, „având în vedere faptul că se încearcă fraudarea alegerilor”. De asemenea, Orza a precizat că în ultimele zile apar tot mai multe reclamaţii şi că în aproape toate organizaţiile PNL din Maramureş se încalcă în mod grosolan statutul partidului.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Asa este ,peste tot Bota&Tagarlas Lupii tineri pardon trepanati marii Zoro de Maramureș , tau si spânzura in toate organizațiile . Deja au anunțat peste tot : la județ va fi preș: Ionel Bogdan iar la municipiu preș: Țâgârlaș.Asa nu se mai poate. Apropo Știați ca in PNL MM s au pus pariuri ca nu rezista mai mult de 1an viceprimar, deoarece iubește verzișorii ,adica ȘPAGA ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here