WIKILEAKS – E-mail-ul preşedintelui PNL Strâmtura către Turcan, Predoiu, Buşoi şi Preda: „Scuzaţi-mă, am fost intoxicat de interese străine”

1
496
Florin Orza, președintele PNL Strâmtura (sursa foto: maramedia.ro)

RETRACTARE. După ce ieri, preşedintele PNL Strâmtura, Florin Marius Orza, a reclamat o tentativă a Comisiei de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) Maramureş, condusă de Călin Bota, de a frauda alegerile pentru desemnarea conducerii locale prin introducerea a 28 de persoane care nu sunt membri PNL Strâmtura pe lista celor cu drept de vot, astăzi, după ce a băut o cafea, a avut o revelaţie: a greşit. Situaţia stă complet diferit.

 

Nu zâmbiţi, sigur nu au fost făcute presiuni asupra sa de conducerea judeţeană, pur şi simplu omul s-a aşazat la laptop şi, de acolo, din Strâmtura (că doar merge netul şi-n Strâmtura), i-a trimis un e-mail preşedintei Raluca Turcan, prim-vicepreşedintelui Cătălin Predoiu, secretarului executiv Cristian Buşoi, Cezar Preda. În CC i-a înscris şi pe… cei din PNL Maramureş, ca să fie treaba oablă şi să aibă şefii săi politici din Baia Mare dovada penitenţei sale. Vă redau e-mailul aşa cum a fost el expediat, în această dimineaţă, taman din Strâmtura, destinatarilor anunţaţi.

 

Click pentru a mări

„Buna ziua,

Îmi cer scuze pentru inconvenietele pricinuite de contestația trimisă dumneavoastră, ieri 07.04.2017, referitoare la suspiciunea de fraudă în organizarea alegerilor locale în organizația locală PNL Strâmtura, jud. Maramureș, datorată unei listei de membri de partid primită de la organizația județeană care includea un număr de membri despre care nu am avut cunoștință.

 

În urma verificării listelor și dezbaterilor în organizația locală și organizarea alegerilor în mod corect și statutar, ieri după ora 17,30 s-a clarificat situația, fiind vorba de încercări de intoxicare a alegerilor locale interne datorită unor interese straine de organizația locală PNL Strâmtura.

 

Prin urmare îmi retrag contestația trimisă dvs. și avem speranța că o organizație locală unită va putea desfășura activității în folosul comunității locale. Consider în acest sens că sprijinul forurilor superioare ale partidului ne va fi de mare ajutor.”

 

Florin Orza este un localnic care a lucrat în Franţa mai mulţi ani şi întors acasă a încercat să câştige funcţia de primar al comunei, întâi din postura de candidat al PSD, iar apoi al PNL. În vara anului trecut a fost numit preşedinte interimar al PNL Strâmtura.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here