MOST WANTED – Violatorul de minore Ioan Grad din Vișeu de Sus, pe lista celor mai căutați prădători sexuali din Europa

0
6723

INFRACȚIUNI SEXUALE. Violatorul de minore Ioan Grad din Vișeu de Sus (56 de ani) a fost inclus de Poliția Români pe lista celor mai căutați prădători sexuali din Europa. În august 2003, Ioan Grad din Vișeu de Sus (născut la 11 februarie 1964), un bărbat cu constituție fizică solidă (1,90 metri înălțime și peste 110 kilograme), împreună cu un un complice, a răpit două fete minore, de 14 ani și 15 ani, și timp de aproximativ 4-5 ore au forțat fetele să întrețină relații sexuale cu ei. Grad a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, însă a fugit din țară.

 

Europol desfășoară acum o campanie în 19 țări europene, în scopul prinderii persoanelor urmărite pentru infracțiuni sexuale, cetățenilor cerându-li-se sprijinul pentru depistarea unora dintre cele mai periculoase persoane.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here