CRĂCIUN 2022 – În anul în care ne-am reamintit de vulnerabilitate… (urarea 2mnews pentru cititori, pentru oameni)

3
289

URARE DE CRĂCIUN 2MNEWS. Găzdoaie mare, aleasă, am zinit să-ţi corindăm, obiceiu’ să-l  păstrăm, obicei de la Crăciun să-ţi dorim tot ce-i mai bun.

 

Am zis că-i aici Ajunul și până când cete de colindători vin să vă ureze, să ne-nghesuim și noi cu o zisă, ca o mulțumire umilă pentru că ne-ați găzduit și anul ăst’ în calculatoarele voastre :). Acu’ mergem cu dumbrejurii lui Crăciun, da’ vă mai zâcem cu drag mare: Să vă fie binele bine, sănătatea chezășie și liniștea-n suflete.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Atâta timp cât mai exista jurnaliști precum Cătălin Vischi există o șansă pentru informare corectă. El rămâne unul din ultimii „mohicani” a cărui demnitate nu este de vânzare. La mulți ani…Maestre!

  2. Domnule Vischi!
    Va dorim sarbatori frumoase si binecuvantate alături de cei dragi!
    Multumim demersului onest jurnalistic ce il realizati si va uram putere de munca!
    Sarbatori fericite, de asemenea, intregii echipe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here