MODIFICARE DE COMPONENȚĂ – Astăzi, în Consiliul Local Baia Mare: Bogdan Hodorogea, exclus din USR, va fi înlocuit de Robert Adrian Cotos

1
781
Robert Adrian Cotos, Bogdan Hodorogea

CONSILIER LOCAL NOU. După excluderea consilierului local Bogdan Hodorogea din partid și parcurgerea de către USR a tuturor pașilor din justiție, acesta și-a pierdut calitatea de membru de partid, implicit și pe cea de consilier local. Astfel, USR îl înlocuiește pe Hodorogea cu următorul de pe lista de supleanți, respectiv cu Robert Adrian Cotos.

 

Cotos, care va depune astăzi, 26 februarie 2024, jurământul în forul deliberativ al municipiului reședință de județ, este absolvent al Facultății de Știinte Politice și Administrație Publică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (2008), absolvent al studiilor de master ale Facultății de Management al Afacerilor a Universității Nord din Baia Mare (2012). Este președintele Asociației Maramureș Heritage, consilier la Biroul parlamentar al senatorului USR Dan Ivan și deține o societate comercială.

 

2mnews i-a cerut fostului consilier local Bogdan Hodorogea să facă o sinteză a activității sale în Consiliul Local Baia Mare. „Închei înainte de termen acest mandat de consilier local, însă nu regret activitatea pe care am desfășurat-o în slujba cetățenilor Băii Mari, fiind probabil alesul local cu cele mai multe hotărâri ale forului deliberativ de după 1990.

 

Datorită luptei administrative pe care am dus-o cu Executivul Primăriei, am salvat de la sifonare peste 500 milioane de lei din bugetul local, s-au plătit bursele a peste 5.000 de elevi din municipiu, am fost inițiatorul hotărârii care reglementează parcările pentru părinți la școli și eliberarea trotuarelor de mașini, a bugetării participative, a transparenței decizionale, a transmiterii live a ședințelor de plen și de comisii, am participat direct la renegocierea în interesul orașului a contractelor cu Petroleum România, Mc Donald’s, Romcim (concesionarul carierei de piatră de la Tăul Roșu) etc.

 

Nu în ultimul rând, am fost organizatorul opoziției la deciziile fostului primar care prejudiciau bugetul Băii Mari – după plecarea mea, bugetul local a fost votat disciplinat, în totalitate -, am depus plângeri împotriva acestuia la instituțiile abilitate atunci când nu am reușit să-l oprim prin strângerea unei majorități din rândul aleșilor. Am mai întreprins alte zeci de activități, dar nu e momentul de laude, ci de mulțumiri. Sunt mulțumit de ceea ce am reușit să fac pentru oameni în funcția în care am fost ales și cu mijloacele pe care le-am avut la îndemână”, a precizat fostul consilier Bogdan Hodorogea.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here