MESAJ – Urarea fostului consilier județean Nicolae Mișulec cu ocazia Crăciunului și Anului Nou pe rit vechi

1
247
Nicolae Mișulec

URARE. Astăzi, ucrainenii huțuli din Maramureș, ca și ceilalți credincioși creștini de rit vechi, sărbătoresc Crăciunul, ocazie cu care doresc să le transmit tuturor cele mai calde și sincere urări de bine. Să fiți sănătoși, împliniți și fericiți în Noul An 2023 și să trăiți în pace și armonie în frumoasa noastră țară, România!

 

Crăciun în pace și La mulți ani!

 

Nicolae Mișulec, fost reprezentant al ucrainenilor huțuli în forul deliberativ al județului Maramureș (2016-2020)ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Ceva pentru oamenii de rând când se face. Și bolnavii și deținuții sunt o categorie sociala ca lgbt insignifiantă care merită exact cât dau sociețății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here