I-AU GĂSIT – Doi polițiști de frontieră rătăciți în munții din Borșa, găsiți după 11 ore de căutări: aproape 100 de persoane activate pentru căutarea lor

0
2966

ACȚIUNE DE CĂUTARE. Doi poliţişti de frontieră de la Serviciul Poliției de Frontieră Vișeu de Sus – Inspectoratul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au fost dați dispăruți în Munţii Maramureşului, în zona Borșa, după ce nu s-au mai întors din patrulare la ora 17.00. În cursul serii a fost declanșată alarma și echipe formate din aproape 100 de persoane de la Poliția de Frontieră, jandarmi montani, salvamontiști și polițiști de la Operațiuni Speciale și persoane din structura ISU i-au căutat toată noaptea pe cei doi.

 

În jurul orei 6.00, cei doi polițiști au fost găsiți într-un adăpost din apropierea frontierei de stat cu Ucraina, o zonă fără semnal GSM (fapt pentru care nu au putut comunica cu structura din care fac parte). Polițiștii au precizat că s-au rătăcit din cauza ceții extrem de dense și au decis să rămână peste noapte în adăpost, a declarat pentru 2mnews purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, inspector principal de poliție Iulia Stan.

 

Polițiștii sunt într-o stare bună de sănătate. Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei este structura regională cu competență pe raza judetelor Satu Mare, Maramureș și Suceava și asigură supravegherea frontierei de stat cu Ungaria (97,8 kilometri) și Ucraina (366,5 kilometri).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here