ÎN DIFICULTATE – În primul trimestru al acestui an, procentul insolvențelor în Maramureș a înregistrat o creștere de… 154%

0
354

INSOLVENȚE – MARAMUREȘ. În primul trimestru al acestui an, numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a crescut cu 44,25% față de aceeaşi perioadă din 2020, fiind înregistrate 2.008 insolvenţe. În județul Maramureș, situația este și mai acută, numărul insolvențelor fiind de peste 3 ori mai mare decât media națională.

 

Conform Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, în primele 4 luni ale anului 2021, în Maramureș au intrat în insolvență 66 de firme, cu 153,85% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. La nivel național, doar în Alba, București și Giurgiu procentul de creștere al insolvențelor a fost mai mare decât în Maramureș.

 

Numai luna trecută, în județul Maramureș au intrat în insolvență 31 de agenți economici (în aprilie, Maramureșul a fost județul cu al 4-lea număr de insolvențe din țară, după București, Bihor și Cluj).

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here