MESAJ – Senator USR Maramureș Dan Ivan: De Ziua Armatei României mă înclin cu respect în faţa celor care au îmbrăcat haina militară

0
110

ZIUA ARMATEI. Ziua Armatei României este o sărbătoare a întregii naţiuni. La 25 octombrie 1944 armata română a repurtat victoria finală în sângeroasele lupte duse pentru eliberarea Transilvaniei de Nord.

 

Îi cinstim, astăzi, pe eroii care şi-au dat viaţa pentru a apăra unitatea naţională şi integritatea teritorială a statului român. Îi onorăm, totodată, pe veteranii de război care au luptat pentru ca noi să trăim, astăzi, într-o ţară liberă şi inde­pendentă.

 

De Ziua Armatei României mă înclin cu respect în faţa celor care au îmbrăcat haina militară.

 

Senator Dan IvanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here