REVOLUȚIA FISCALĂ, DĂUNĂTOARE – Deputatul Brian Cristian, despre noile măsuri fiscale ale Guvernului Ciolacu care îi vor împovăra pe români

0
112
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

IMPACTUL. De când se află la guvernare Ciolacu a făcut praf bugetul și economia României, iar acum îi împovărează, din nou, pe români cu noi creșteri de taxe și impozite, este de părere deputatul USR Maramureș Brian Cristian.

 

„Noile măsuri fiscale vor lovi cel mai tare în PFA-uri și microîntreprinderi, care ar putea plăti chiar și peste 3 ori mai mult la stat. În microîntreprinderi lucrează 1,4 milioane de români. Dacă luăm în calcul și cele peste 430.000 de PFA-uri și cei peste 1,1 milioane de angajați din IT, construcții, agricultură și industria alimentară, care vor rămâne cu mai puțini bani lunar, rezultă că aproape 3 milioane de români vor avea de suferit de pe urma „revoluției fiscale” PSD-PNL.

 

Toți românii vor plăti mai mulți bani pe mâncare și pe servicii, dar și pentru achiziționarea unei locuințe. Pe de o parte ca urmare a creșterii TVA și accizelor, pe de alta pentru că firmele vor fi obligate să transfere creșterile de taxe în prețuri. Legea creșterii taxelor a lui Marcel Ciolacu este un atac direct asupra economiei românești!”, a menționat deputatul Brian Cristian.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here