MARAMUREŞ – Precipitaţii şi temperaturi ce pot scădea sub 0 grade Celsius, în cea mai recentă prognoză meteorologică

0
94
foto: zigzagprinromania.com

METEO. Prognoza meteorologică valabilă în Maramureş pentru următoarele două săptămâni indică, în prima parte a perioadei, o scădere a temperaturii cu minime termice care pot scădea sub 0 grade Celsius. Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au comunicat că vremea va fi oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, doar în cea de-a doua parte a perioadei valorile termice încadrându-se în normele climatologice normale perioadei 17- 30 aprilie.

 

În Maramureş se întoarce vremea rece în prima săptămână, în perioada 19-22 aprilie fiind prognozată o vreme deosebit de rece, îndeosebi în dimineţile din 21 şi 22 aprilie când temperaturile vor avea valori sub limita de îngheţ. În prima perioadă a prognozei, temperaturile maxime se vor încadra, în medie, între 6 şi 13 grade Celsius, iar cele minime între -4 și 2 grade Celsius.

 

În cea de-a doua săptămână, în Maramureş regimul termic se va apropia de cel climatologic normal pentru sfârşitul lunii aprilie, temperatura aerului marcând o creştere, apoi fiind relativ staţionară. Media maximelor se va situa între 10-18 grade Celsius, iar media minimelor termice între -3 şi 2 grade Celsius.

 

De asemenea, meteorologii ANM semnalează condiţii de precipitații în cea mai mare parte a timpului, mai intense în 18, 19, 27 şi 28 aprilie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ