INVESTIGAŢIE – La ora 12, o nouă investigaţie marca 2mnews: Strategia de „detergentizare” a unor persoane din conduceri administrative implicate în infracţiuni penale

0
307

PROMO. Peste aproximativ două ore, 2mnews face public modul în care fapte de natură penală, dispuse din ordinul unor persoane aflate la vârful administraţiilor publice, sunt clasate cu motivaţia că „nu există” deşi au fost recunoscute de făptuitori.

 

La rândul lor, făptuitorii sunt „iertaţi” pe considerent că au furat prea puţin şi că prejudiciul nu e aşa de mare. O poveste a unui fapt real petrecut în judeţul Maramureş şi pentru care 2mnews deţine dovezi incontestabile, documente de recunoaştere, mărturii şi înscrisuri oficiale.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here