VIDEO – Drum european în Maramureș, plin de gropi și denivelări cauzate de lucrări de proastă calitate, recepționate și plătite de stat

1
859

DE LA CITITORI. Un cititor 2mnews a filmat modul în care se circulă pe  un segment al drumului european E58, respectiv pe porțiunea dintre fosta Stațiune Pomicola Dura și stația ITP de la intrare în orașul Șomcuta Mare.

 

 

Imaginile sunt grăitoare. Drumul E58 este plin de gropi și denivelări, cauzate de lucrări de proastă calitate (recepționate și plătite de instituția abilitată a statului) care au cedat după iarnă. Însă acum e toamnă, a trecut și iarna și primăvara și vara, iar drumul este în continuare un calvar și o sursă de iritare pentru conducătorii auto, care plătesc disciplinați rovinieta și se întreabă dacă trebuie un anumit număr de accidente de circulație mortale pentru ca oamenii statului să dispună remedierile și punerea în siguranță a drumului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. poi daca si aia care receptioneaza lucrarile sunt numiti politic, ce sa faci …aia nu au nici un gram de pregatire in domeniu, sau daca au, vine seful politic si le zice, ba voi vedeti drumul asta ca fiind bun, chiar daca el e de cea mai proasta calitate, pentru ca cel care a realizat drumul a cotizat la partid cu bani … politica in romania e un cancer … iar politicienii niste mizerii care ar merita sa lucreze toti in ocna…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here