MAGISTRAȚI – Trei noi judecători în magistratura băimăreană: au fost semnate decretele prezidențiale de numire în funcție

1
687

NOI JUDECĂTORI ÎN BAIA MARE. Au fost semnate decretele prezidențiale de numire în funcţie a magistraților (judecători și procurori) care au promovat concursul de admitere în magistratură organizat de Institutul Național al Magistraturii în perioada 14 octombrie 2022 – 15 iunie 2023.

 

La Judecătoria Baia Mare au fost repartizați trei noi judecători, toți trei fiind anterior promovării concursului din magistratură avocați: Alexandra Mădălina Chiș (anterior promovării concursului de magistrat a fost avocat în Baroul Maramureș – din noiembrie 2014), Paula Diana Petean (anterior promovării concursului de magistrat a fost avocat în Baroul Cluj – din februarie 2009), Dariana Maria Criste (anterior promovării concursului de magistrat a fost avocat în Baroul Cluj – din decembrie 2016).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Să ne spună – cu ce notă au ajuns judecător?
    Judecătoarele (că-s peste 75% femei pe posturi) ce iau 10 la oral și notă mică la scris, după mine sunt suspecte.
    Poate nu e cazul aici.

    P.S.
    Oare-și iau liber când sunt pe ciclu sau taie și spânzură :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here