BLITZKRIEG – Un tronson stradal de circa 800 metri din Tăuții Măgherăuș va fi reabilitat cu peste 1 milion de lei în urma unei cumpărări directe, în doar 3 minute

0
1518

LUCRARE. Un tronson stradal de circa 800 metri va fi reabilitat în Tăuții Măgherăuș cu peste 1 milion de lei (exact: 1.065.582,51 lei, sumă care include TVA) în urma unui contract al Primăriei locale, controlată de edilul Dumitru Marinescu (PNL), realizat prin cumpărare directă în urma strategiei de tip Blitzkrieg: în doar 3 minute (timpul scurs între depunerea cererii de oferte de către Primărie, răspunsul firmei de casă și închiderea ofertării). Evenimentul a avut loc în 13 iunie, consumându-se în intervalul orar 8.07-8.10, între două guri funcționărești de cafea.

 

Contractul, care prevede reabilitarea și modernizarea unui tronson cu suprafața de 4.875 mp de pe strada 9, va fi realizat de firma locală de casă Tăuții Iuga SRL, controlată de familia Iuga (Radu Augustin Iuga și Daniela Carmen Iuga). Practic, se toarnă 10 centimetri de beton asfaltic și se montează rigola de scurgere a apelor pluviale aferentă.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here