OBIECTIV INVESTIȚIONAL – Execuția noului pod rutier peste râul Cavnic este în grafic, constructorul poate finaliza lucrarea înaintea termenului contractual

0
30

PODUL DE LA CAVNIC. Noul pod peste râul Cavnic, localizat între strada 22 Decembrie (zona magazinului Profi Loco) și strada Flotației-DJ 184, începe să prindă contur. Contractul de execuție, atribuit la licitație și semnat în prima jumătate a lunii august cu firma Sebi Marc SRL din Călinești (unicul ofertant) la suma de circa 1,55 milioane de lei (sumă care include TVA), cu aproximativ 200.000 lei sub estimarea maximă a Primăriei Cavnic, trebuie finalizat în 8 luni și lucrarea va fi garantată timp de 3 ani.

 

Suntem pe drumul cel bun și putem spune că vom atinge un record județean privind construirea unui pod rutier. Odată finalizat acest pod, va fi asigurat un acces mai facil în zona Centrului Civic al orașului pentru cetățeni, dar mai ales pentru camioanele de mare tonaj care deservesc agenții economici din zonă, a precizat primarul Vladimir Petruț, care a mai amintit că podul a fost proiectat cu limită de greutate a vehiculelor de până la 40 de tone.

Investiția este finanțată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și constructorul a precizat autorităților locale că este posibil să finalizeze lucrarea chiar în acest an, cu mult înaintea termenului contractual. Acesta este primul pod care va fi edificat după 1989 în orașul maramureșean Cavnic.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here