OFICIAL – Din 4 martie, cinci curse Tarom pe ruta Baia Mare – București

0
335

SUPLIMENTARE. Tarom a notificat Aeroportul Internațional Maramureș că, începând din 4 martie, va suplimenta numărul curselor pe ruta Baia Mare – București și retur, de la două curse pe sens pe săptămână la cinci curse pe sens pe săptămână.

 

Compania aeriană națională s-a declarat mulțumită pentru întreg sprijinul acordat de cei de la Aeroportul Maramureș pentru dezvoltarea și promovarea curselor către Bucureşti şi retur și a anunțat că mențin în tariful biletelor facilitățile de până acum (un bagaj de cală, bagaj de mână, catering la bord şi free check-in în aeroport).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here