OFICIAL – Din 4 martie, cinci curse Tarom pe ruta Baia Mare – București

0
278

SUPLIMENTARE. Tarom a notificat Aeroportul Internațional Maramureș că, începând din 4 martie, va suplimenta numărul curselor pe ruta Baia Mare – București și retur, de la două curse pe sens pe săptămână la cinci curse pe sens pe săptămână.

 

Compania aeriană națională s-a declarat mulțumită pentru întreg sprijinul acordat de cei de la Aeroportul Maramureș pentru dezvoltarea și promovarea curselor către Bucureşti şi retur și a anunțat că mențin în tariful biletelor facilitățile de până acum (un bagaj de cală, bagaj de mână, catering la bord şi free check-in în aeroport).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ