MODERNIZARE – Teatrul de Vară din Baia Mare va fi reabilitat de Consiliul Județean Maramureș: investiție de 8,7 milioane de lei

1
793

TEATRUL DE VARĂ BAIA MARE. Plenul reunit al administrației județene a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici și devizul general estimativ pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare teatru de vară”, str. Dealul Florilor, nr. 1, Baia Mare. Proiectul cuprinde realizarea a 3 corpuri noi de clădire (grup sanitar, casa de bilete 1 și 2), precum și reabilitarea laboratorului de restaurare, a amfiteatrului în aer liber și locurile în gradene.

 

Pasul următor este pregătirea documenției de achiziții pentru proiectare și execuție, iar durata estimată de execuție a obiectivului de investiții este de 24 luni.

 

Investim în modernizarea muzeelor din Maramureș. Teatrul de Vară va avea o capacitate de 1.020 de locuri, iar elementul de noutate este acoperirea teatrului ca să putem organiza evenimente culturale pe o perioadă mai lungă din an. Am încedere că prin această investiție vom sprijini agenda culturală a județului Maramureș, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Proiectul este în valoare totală de 8,7 milioane lei, iar finanțarea este asigurată din bugetul Județului Maramureș.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here