MAGISTRAȚI – MARAMUREȘ – Doi noi judecători și un procuror, repartizați la instituții de magistratură din județ

0
2590
Judecătoria Baia Mare

DECRETE DE NUMIRE. Miercuri, 22 martie 2023, au fost semnate decretele prezidențiale de numire în funcțiile de judecător și procuror a candidaților care au promovat concursul de admitere în magistratură organizat în perioada 12 iulie 2022 – 2 martie 2023 de Consiliul Superior al Magistraturii, prin Institutului Naţional al Magistraturii.

 

Astfel, în județul Maramureș au fost repartizat doi noi judecători – Mădălina Martin la Judecătoria Baia Mare (este fost avocat în Baroul Cluj) și Loredana Artenia Angelescu la Judecătoria Sighetu Marmaţiei (este fost avocat în Baroul Maramureș) – și un procuror – Ovidiu Ropan, repartizat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here