LUCRĂRI – A fost atribuit un contract de 2,4 milioane de lei pentru reabilitarea energetică a unei școli din Vișeu de Sus

1
572

VIȘEU DE SUS. Asocierea de firme Concret Bridge din Moisei & Arcon Pro-Design din Vișeu de Sus a câștigat contractul în valoare de 2,4 milioane de lei (exact: 2.468.082,10 lei, sumă care include TVA) cu Primăria Vișeu de Sus, care vizează proiectarea și execuția lucrărilor de eficientizare energetică a Școlii Gimnaziale nr. 3 din Vișeu de Sus (localizată pe strada Rândunelelor).

 

Contractul trebuia atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate preț, însă asocierea Concrete Bridge & Arcon Pro-Design a fost singurul ofertant (financiar, oferta asocierii a fost doar cu circa 2.500 lei sub valoarea maximă estimată de Primăria Vișeu de Sus).

 

Concrete Bridge din Moisei este specializată pe construcții edilitare și îi aparține scriptic lui Andreea Cristina Coman. În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 4,16 milioane de lei și un profit net de circa 335.000 lei, realizat cu 23 de angajați. Tot în această lună, firma din Moisei a contractat cu Primăria Ruscova execuția unui pod de 32 de metri lungime peste Valea Ruscova, lucrare care trebuie executată în cel mult 14 luni.
Arcon Pro-Design din Vișeu de Sus (fosta Supersolution Project Manager și fosta Ar Contructo) este specializată pe activități de inginerie și consultanță tehnică (se va ocupa de partea de proiectare) și este controlată de Radu George Bota (91%) – îl are ca asociat minoritar pe Alin Vasile Raț (9%). În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 4,46 milioane de lei și un profit net de 1,21 milioane de lei, realizat cu 5 angajați.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here