LA NAȚIONALĂ – 6 jucători de la campioana Știința Baia Mare, selecționați în lotul României pentru meciul cu Rusia din Rugby Europe Championship

0
266

RUGBY. 6 jucători de la campioana Știința Baia Mare au fost selecționați în lotul României pentru meciul cu Rusia din Rugby Europe Championship 2022, partidă care va avea loc sâmbătă, 5 februarie, de la ora 14.30, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Bucureşti.

 

Cei 6 selecționați în lotul de 35 de jucători (20 în pachetul de înaintare şi 15 în linia de treisferturi) de staff-ul tehnic al naţionalei României, condus de englezul Andrew Robinson (antrenor principal), sunt: Constantin Pristăviţa (pilier), Ovidiu Cojocaru (taloner), Alexandru Bucur (centru), Alexandru Ţiglă (mijlocaş la grămadă – în foto), Paul Popoaia (aripă/fundaş), Jason Tomane (centru).

 

Partida cu Rusia face parte din campania de calificare la Cupa Mondială din Franţa, echipele care termină pe primele două locuri în clasamentul cumulat pe ediţiile 2021 şi 2022 urmând să se califice direct la turneul final, iar cea de pe locul trei va juca în recalificări.

 

* Foto generică: @Răzvan Păsărică/SportPictures

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here