ÎN WEEKEND – 53 de sportivi participă în Maramureș la finala Campionatului Național de Tir / Talere Sporting

0
546

TIR – TALERE SPORTIG. În acest weekend (2-3 septembrie 2023), în Poligonul de tir sportiv din Tăuții de Sus (localizat pe strada Mesteacănului nr. 167), va avea loc Finala Campionatului Național de Tir / Talere Sporting, organizată sub egida Ferderației Naționale de Tir Sportiv, de Clubul Sportiv Ypsilon Baia Mare (până acum s-au desfășurat 5 etape ale campionatului național, la Luduș și Lugoj – câte două – și București).

 

 

În România, competiția este dominată autoritar de sătmăreanul Horațiu Bonea (sportiv al clubului CSA Steaua București), campion național în ultimii 10 ani consecutivi. La ediția din acest an a Finalei Campionatului Național, din cei 53 de competitori (la toate categoriile de performanță și vârstă), 6 sunt sportivi maramureșeni (printre care, la Categoria Veternai, fostul campion mondial Attila Ciorba – acum în vârstă de 63 de ani).

 

 

Petky Gyula, reprezentatul clubului organizator, a precizat pentru 2mnews că Poligonul de la Tăuții de Sus a fost recent dotat cu încă 10 aruncătoare de talere, completându-le pe cele 11 pe care le avea, și astfel îndeplinește criterii FRTS pentru a organiza competiții. Obiectivul a fost posibil și datorită unei alocări financiare de 75.000 lei din bugetul județean.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here