OFICIAL – Yuliya Dumanska, ambasadoarea Finalei Campionatului European de Beach Handball Intercluburi 2019, disputată în Baia Mare

0
299
Ioana Marta, Yuliya și Ioan Marta

DECIZIE. Finala Campionatului European de Beach Handball Intercluburi 2019 (European Beach Handball Tour Finals 2019 – ebt Finals 2019) se desfășoară anul acesta, pentru prima dată în istorie, în Baia Mare. Evenimentul ce are loc în perioada 6-9 iunie, reunește cele mai bune 28 de echipe de club din Europa, reprezentantele celor 15 țări calificate urmând să își dispute titlul suprem pe “plaja de la munte”, în plin Centru Vechi al municipiului.

 

Printre participante se vor număra și reprezentativele naționale masculine și feminine de beach handball ale României, beneficiare ale unor wild carduri din partea organizatorilor.

 

Deoarece beach handball-ul e un sport relativ tânăr în România și organizatorii doresc să promoveze această disciplină care va deveni în curând sport olimpic, au decis să coopteze în echipă o personalitate tânără a handbalului românesc, un nume ce a căpătat deja rezonanță, care să reprezinte la nivel internațional acest eveniment sub titulatura de Ambasador ebt Finals 2019.

 

Alegerea a venit în mod absolut natural. Declarată cea mai bună tânără handbalistă & portăriță a lumii în 2018, câștigătoare a Cupei EHF în același an, componentă de bază a echipei naționale de handbal feminin a României și, poate în primul rând, un produs de marcă al școlii de handbal conduse de soții Marta la Baia Mare, Yuliya Dumanska e un nume ce nu mai necesită nici o prezentare pentru iubitorii de handbal.

 

„Sunt deosebit de mândră să pot să reprezint acest eveniment de nivel european în calitate de Brand Ambasador. Handbalul pe plajă devine pe zi ce trece un sport tot mai popular și în România și îmi aduce o mare satisfacție să contribui și eu la promovarea lui, atât între sportivi, cât și printre iubitorii de spectacol handbalistic. Vă aștept pe toți în Baia Mare să susținem echipele românești și sunt sigură că ne vom bucura împreună de un adevărat regal handbalistic, pe nisipul din Centrul Vechi al orașului”, a declarat Yuliya Dumanska.

 

Tudor Marta, campion național cu Minaur Baia Mare și promotor al acestui eveniment, a declarat: „Yuliya Dumanska a acceptat cu entuziasm propunerea noastră, fapt care ne bucură și ne dă încrederea că proiectul nostru din acest an va avea un succes deplin! Yuliya este o tânără cu rezultate deosebite, care are deja un cuvânt important de spus în handbalul de sală. Ne va face o deosebită plăcere să o avem alături de noi pe plaja de la munte. Ne vedem cu toții în 6-9 iunie la competiția supremă destinată cluburilor de beach handball din Europa!”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here