JUSTIȚIE – 6 noi magistrați în Maramureș, absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii: 5 judecători și un procuror

0
2374

MAGISTRATURĂ. Vineri, 23 aprilie 2021, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcţie a 197 de noi magistrați (129 de judecători şi 68 de procurori), absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii.

 

Șase dintre aceștia au fost repartizați la judecătorii și parchete din județul Maramureș. Toți cei 5 judecători vor activa la Judecătoria Baia Mare: Andrei-Radu Trufan, Bianca Laura Bud, Ana-Maria Şteţco-Mihali, Oana Teodora Pop și Giulia Emma Pop.

 

Tot în județul Maramureș, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost numit în funcţia de procuror Răzvan-Mihăiţă Pintea.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here