ANUNȚ OFICIAL – Proiectele propuse de PNL pentru dezvoltarea Municipiului Baia Mare, votate în bugetul orașului

2
401

ADVERTORIAL. Toate amendamentele propuse de PNL privind investițiile și proiectele de dezvoltare a Municipiului Baia Mare au fost votate în unanimitate de consilierii locali băimăreni la dezbaterea proiectului de buget pentru 2021.

 

Municipiul Baia Mare are anul acesta un buget în care proiectele de dezvoltare a orașului și investițiile ocupă o pondere semnificativă, proporțională cu nevoia de dezvoltare a orașului.

 

Președintele PNL Baia Mare, deputatul Călin Bota, a salutat votul din Consiliul Local Baia Mare, subliniind importanța proiectelor susținute de PNL: ,,Mă bucur că proiectele noastre au avut o susținere largă, pentru că toate inițiativele noastre vizează dezvoltarea orașului. Astfel, 500.000 lei sunt alocați în 2021 în vederea realizării studiului de fezabilitate pentru varianta ocolitoare a Municipiului Baia Mare, un proiect vital pentru dezvoltarea orașului, realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

 

O altă sumă importantă, 500.000 de lei, este prevăzută în buget pentru susținerea schemei de ajutor de stat în vederea creșterii traficului aerian pe Aeroportul Internațional Maramureș. Aeroportul reprezintă legătura dintre Baia Mare și comunitatea internațională și de aceea este important să investim pentru a oferi condiții pentru cei care doresc să dezvolte afaceri în județul nostru.

 

Tot la inițiativa PNL a fost alocată și suma de 50.000 lei pentru realizarea studiul de fezabilitate aferent proiectului ,,Poligon auto Baia Mare”. În calitate de președinte PNL Baia Mare și de deputat PNL de Maramureș, mulțumesc tuturor consilierilor locali care au votat propunerile liberale, propuneri care vizează dezvoltarea orașului, un obiectiv asumat de noi toți în fața băimărenilor.”

 

Biroul de presă PNL Baia MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. 1. Este necesar ca populatia din Baia Mare sa cunoasca bugetul municipiului si defalcarea acestuia pe fiecare obiectiv in parte, concret deci : pentru autobuze electrice- suma x, pentru aqva parc- suma x, pentru piata de alimente Izvoare -suma X, pentru politia locala, suma X, pentru Minaur, pentru liceu, teatru, gradinita, etc, etc.
    2. De ce trebuie sa contribuie Baia Mare la cheltuielile pentru Aeroportul din Tauti Magheraus, nefiind obiectiv in subordinea primariei Baia Mare? Daca o contributie la centura rutiera as intelege necesitatea acesteia, la Aeroport cred ca este un efort financiar in defavoarea altor obiective ale orasului care sunt prioritare acum, avand in vedere ca fonduri de la Uniunea Europoeana primaria Baia Mare nu cere!!!

  2. …în logicā liberalā!
    Ceea ce este dezamāgitor la liberali – dacā cineva i-a investit cu incredere – este faptul cā isi considerā electoratul la fel de incapabil de a gândi cu propria minte, precum o făceau pesediștii aflați vremelnic la putere (desigur, în opoziție, aceiași pesedei…., tac mâlc!). Așa că… pot ei liberali să fie, și sā abureascā votanții cu “vorbe” complicate, spuse repede, cu debit verbal, tupeu și aplomb, nu-i așa????… Doar au mereu laudata experiență politicā, aceea de a învârti vorbele cu spusele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here