PENTRU COPII – În weekend, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, spectacolul “Domnul Goe și Un pedagog de școală nouă”

0
313

TEATRU DE PĂPUȘI. Sâmbătă, 24 aprilie, și duminică, 25 aprilie, de la ora 11.00, Teatrul de Păpuși din Baia Mare prezintă să vizioneze spectacolul “Domnul Goe și Un pedagog de școală nouă”, după I. L. Caragiale, în regia Alinei Hiristea. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

“Alăturarea celor două opere literare în cazul nostru nu este deloc întamplătoare. Ele au ceva în comun, ce nu este analizat. Şi anume: educaţia. Propun în acest spectacol să privim ce se întâmplă cu educaţia, mai întâi în mediul familial, şi aici ne vom referi la “Domnul Goe”, ca apoi să vedem ce se întâmplă cu educaţia bazată pe o pedagogie ce voia a fi ştiinţifică, în mediul instituţional, la şcoală, aşa cum vom vedea în partea a doua “Un pedagog de şcoala nouă”, a precizat Aurel Cucu, despre spectacolul păpușarilor băimăreni.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here