INVESTIȚIE – Contract de aproape 19 milioane de lei pentru realizarea sistemului de canalizare într-o comună maramureșeană

0
268

INFRASTRUCTURĂ DE CANALIZARE. Administrația publică din comuna maramureșeană Groși, controlată de edilul Florin Daniel Boltea (PNL), a introdus în licitație un contract estimat la aproape 19 milioane de lei (exact: 18.914.852,11, sumă care include TVA), pentru realizarea sistemului de canalizare. Proiectul este finanțat prin PNDL și din bugetul local.

 

Conform proiectului, va fi realizată o rețea de canalizare gravitațională din tubulatură PVC cu diametru de 25 centimetri. Rețeaua are o lungime de 16,1 kilometri și este prevăzută cu 604 cămine de vizitare, 8 stații de pompare, 5,1 kilometri de conducte de refulare și, evident, racordurile individuale pentru gospodării.

 

Traseul subtraversează în 5 locuri DN 18B, în 9 locuri drumuri comunale și într-un loc Valea Cărbunăreasa. Contractul, pentru care se așteaptă ofertele constructorilor până în 8 septembrie 2023, va fi încheiat pe o perioadă de 72 de luni (60 de luni – 5 ani – fiind perioada minimă de garanție acordată lucrărilor) pe criteriul Cel mai mic preț.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here