INVESTIȚIE FINALIZATĂ – S-a recepționat Baza sportivă din Vișeu de Sus, obiectiv care a întregit complexul sportiv integrat al orașului

0
587

BAZĂ SPORTIVĂ – VIȘEU DE SUS. Vineri, 25 august 2023, a avut loc recepția finală a Bazei sportive din orașul Vișeu de Sus, obiectiv finanțat cu circa 6,5 milioane de lei de statul român, prin Compania Națională de Investiții (CNI). În urma inspecției reprezentaților instituțiilor abilitate s-a semnat Procesul verbal de recepție la finalizarea lucrărilor, iar apoi Protocolul prin care CNI a predat investiția Orașului Vișeu de Sus.

 

Noua bază sportivă din Vișeu de Sus se adaugă sălii de sport și bazinului de înot (de 25 metri x 12,5 metri și o adâncime variabilă între 1,2 metri și 1,8 metri, dotat cu vestiare, grupuri sanitare și cabinet de prim-ajutor – o investiție totală de aproape 11 milioane de lei), finalizate și aflate și acestea pe strada Bogdan Vodă, completând o zonă căreia i s-a dat funcționalitatea de practicare a sporturilor și creând un complex sportiv integrat.

 

Baza sportivă este compusă dintr-un teren de fotbal de dimensiuni 105 metri x 68 metri (omologate UEFA și FIFA), care este echipat cu instalație de nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren de fotbal de dimensiuni reduse (20 metri x 40 metri, tușat/marcat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis de câmp), o clădire administrativă și parcare. Este cel mai mare (ca dimensiune) proiect tip finanțat de CNI.

 

* Foto: @Primăria Vișeu de Sus

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here