INVESTIȚIE – Încep lucrările de reabilitare a rețelei termice de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației: contractul, semnat la valoarea de peste 3 milioane de lei

0
360
Spitalul Municipal Sighetu Marmației

CONTRACT DE EXECUȚIE SEMNAT. Administrația Spitalului Municipal Sighetu Marmației a semnat un contract în valoare de peste 3 milioane de lei (exact: 3.084.882,82, sumă care include TVA) și care vizează lucrări de reabilitare a rețelei termice de incintă, respectiv cea pentru distribuția agentului termic de încălzire și cea pentru distribuția apei calde de consum.

 

Contractul, care a fost atribuit pe criteriul Cel mai mic preț și a avut doi ofertanți, ambii declarați de comisia de licitație admisibili, a fost semnat cu asocierea de firme Profi Instal Pulbere SRL & Proiect Invest SRL, care a ofertat cu aproape 20% sub estimarea maximă a spitalului. Lucrările trebuie finalizate în cel mult 4 luni.

 

Spitalul din Sighetu Marmației este compus din 25 de pavilioane aflate pe o suprafață de teren de 79.701 mp, majoritatea clădirilor sunt vechi, construite în perioada 1892-1930 (doar 7 clădiri fiind construite după anul 1950).

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here