„BUNII” GOSPODARI – Semnalare cititori: Baia Mare, 6 noiembrie, ora 16.25, luminile stradale sunt aprinse. Anul trecut s-au plătiti aproape 7 milioane de lei pentru energia electrică consumată de sistemul de iluminat public

3
2670

RISIPA BANILOR PUBLICI. Știm că din 23 septembrie-ncoace se-ntunecă mai repede. E-n legea firii și a semnalului dat în urmă cu două săptămâni de echinocțiul de toamnă. Știm și că atunci când se întunecă administrațiile gospodare aprind luminile stradale, să nu orbecăim și, Doamne-ferește!, să cădem în vreo groapă uitată neasfaltată de asfaltatorii de casă ai Primăriei Baia Mare, plătiți cu cel mai mare contract din România.

 

Dar știm și că la 16.25, când a fost făcută această poză, nu era deloc întuneric. Da deloc-deloc. Totuși, pentru că Baia Mare este un oraș de bogați și este atât de atent gospodărit, luminile erau aprinse pe străzile urbei datoare vândută la firme și bănci. Situație semnalată de un cititor 2mnews.

 

Anul trecut, Primăria Baia Mare a plătit aproape 7 milioane de lei (exact: 6.880.072,35 lei) pentru energia electrică consumată de sistemul de iluminat public. Tot anul trecut, Primăria Baia Mare a plătit circa 380.000 de lei (exact: 379.093,92 lei) pentru lucrări de întreținere a iluminatului public. Și tot de anul trecut, în Baia Mare se implementează obiectivul de investiții „Iluminare eficientă și gestionare inteligentă a energiei în Municipiul Baia Mare”. Vedem asta din fotografii, dar inteligența poate avea conotații diferite pentru bunii gospodari din Primăria controlată de edilul Cherecheș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here