INVESTIȚIE ÎN INFRASTRUCTURĂ – A fost semnat contractul de finanțare cu 70 de milioane de lei pentru reabilitarea a 14 kilometri din DJ 108E, pe traseul Mireșu Mare – Hideaga

2
3746
Ionel Bogdan și Adrian Ioan Veştea

MARAMUREȘ – CONTRACT SEMNAT. Marți, 10 octombrie 2023, administrația județeană a Maramureșului, controlată de Ionel Bogdan (PNL), din postura de președinte al Consiliului Județean Maramureș, a semnat contractul de finanțare a reabilitării DJ 108E pe un tronson de peste 14 kilometri, respectiv pe ruta Mireșu Mare – Lucăcești – Dăneștii Chioarului – Pribilești – Mogoșești – Hideaga (DJ 193).

 

Contractul a fost semnat de ministrul Adrian Ioan Veştea, respectiv președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan. Proiectul, în valoare totală de 69,64 milioane lei, va fi finanțat în cea mai mare parte de statul român, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Vai de curu vostru pe cine ati lasat pe banii de la fondurile europene….ionel bogdan….cine il stie…cunoaste ce ii poate capul la baiatul asta….cherekes mic copil pe langa asta….probabil de aia lo si lasat pe baiatul asta originar din dumbravita cu faculta in cluj…bautor de alcool….vai vai de curu vostru….capra vrei varza?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here