SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Astăzi, va fi îngropată o capsulă a timpului pe locul construcției noului Terminal de pasageri al Aeroportului Maramureș

0
3402

CAPSULA TIMPULUI – AEROPORT MARAMUREȘ. Marți, 10 octombrie 2023, pe locul pe care se edifică noul Terminal de pasageri al Aeroportului Internațional Maramureș va fi îngropată o capsulă a timpului. Aceasta va cuprinde obiecte și documente semnificative, printre care un ziar local, un ziar național și planul de construcție al noului Terminal de pasageri, a precizat directorul general interimar al Aeroportului din Tăuții Măgherăuș, Daniela Stamatoiu.

 

Decizia, numită de Stamatoiu “un eveniment simbolic, pentru a marca o etapă importantă în construcția noului obiectiv”, va fi pusă în practică începând cu ora 14.00, în prezența unor oficialități și a reprezentanților mass-media.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here