INVESTIȚIE – În Bârsana va fi construită o nouă sală de sport, printr-o investiție de 1,6 milioane de euro din bugetul statului

1
1340

BÂRSANA. Compania Naţională de Investiţii a demarat, prin procedură simplificată, licitația pentru construirea unei săli de sport școlare în comuna maramureșeană Bârsana. Investiția este estimată de peste 6,5 milioane de lei + TVA (6.556.708 lei + TVA – echivalentul a peste 1,6 milioane de euro, cu TVA inclus), investiția de bază (construcția propriu-zisă) fiind estimată la aproape 6,3 milioane de lei + TVA.

 

Contractul presupune proiectare (adaptare la amplasament), asistență tehnică, organizare de șantier și execuția propriu-zisă a investiției. Investiția se va realiza la Școala Gimnazială “Mircea Vulcănescu”, pe strada Principală nr. 4.

 

Noua sală de sport va fi construită printr-o finanțare de la bugetul de stat și va avea tribună. Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut, trebuie finalizat într-un an de la emiterea ordinului de începere (respectiv, o lună și jumătate este alocată pentru proiectare și 10 luni și jumătate pentru execuție), iar constructorul trebuie să garanteze lucrarea timp de 3 ani de la recepție. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 martie 2021.

 

Tot în Bârsana și tot prin intermediul CNI, este în procedură de licitație și construirea unei baze sportive (tot din fonduri asigurate de la bugetul de stat), valoarea estimată a acestei lucrări fiind de 5,6 milioane de lei + TVA (5.633.960,17 lei + TVA), în acest caz ofertele putând fi depuse până în 18 februarie 2021, iar contractul urmând a fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here