ALOCARE FINANCIARĂ – 110.000 de euro pentru „reparații și modernizare” a sistemelor de semaforizare și semnalizare rutieră din Baia Mare

0
204

RUTIERĂ. Electrik Service Construct, un SRL administrat de Georgel Ionel Ghita va câștiga până la 42.000 de euro pentru servicii publice prestate către municipalitatea Băii Mari care constau în întreținere, reparații și montaj a mijloacelor de semnalizare rutieră verticală din oraș. Contractul este valabil pe șase luni, el urmând să se finalizeze la sfârșitul lunii august.

 

Tot firma lui Ghita va câștiga aproximativ 68.000 de euro în contul prestării timp de șase luni (în aceeași perioadă ca și în primul contract) a serviciilor de „întreținere, reparații, dezvoltare și modernizare” a sistemului de semaforizare din Baia Mare – în contul acestei sume, însă, suntem „liniștiți” de contractul semnat de municipalitate: firma asigură și materialele necesare. Sumele conțin TVA.

 

Vă reamintim că în februarie 2018, municipalitatea a mai plătit aproximativ 13.400 de euro, aceleiași firme, pentru prestarea, timp de o lună, a „serviciilor de întreținere, reparații, dezvoltare și modernizare a sistemului de semaforizare și dirijare a traficului”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here