INVESTIȚIE – Delgaz Grid investește peste 11 milioane de lei pentru modernizarea rețelei de gaz în Baia Mare și Seini

0
336

REȚEAUA DE GAZE NATURALE. În acest an, Delgaz Grid (fosta E.ON Distribuţie România), subsidiară a E.ON România, desfășoară în județul Maramureș investiții de peste 11 milioane de lei pentru  modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale.

 

Proiectele de investiție se derulează pe o lungime de peste 28 de kilometri în municipiul Baia Mare și orașul Seini și se referă, în principal, la înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, pentru creșterea siguranței de exploatare a rețelei de gaze naturale din județ.

 

De asemenea, în colaborare cu autoritatile locale, Delgaz a anunțat că va înființa distribuții noi de gaze naturale în județul Maramureș. În 2021, Delgaz a derulat în județul Maramureș 4 proiecte de investiții (cele mai semnificative în satul Rohia și orașul Șomcuta Mare) prin care s-au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de peste 11 kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu aproximativ 52 de kilometri.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here