INVESTIȚIE – Contract de peste 8 milioane de lei pentru reabilitarea Teatrului de Vară din Baia Mare

0
1168

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația publică a județului Maramureș (Consiliul Județean) a introdus în licitație un contract estimat la peste 8 milioane de lei (exact: 8.117.298,79 lei), care vizează reabilitarea Teatrului de Vară din Baia Mare (localizat pe strada Dealul Florilor nr. 1), în baza unui proiect finalizat încă în 2018 (de firma locală 9 Opțiune SRL).

 

Proiectul investițional, introdus cu clauză suspensivă (fiind condiționat de alocarea creditelor bugetare necesare), a fost propus spre relizare pentru „creșterea calității arhitecturale a zonei Dealul Florilor, care să devină un reper la nivelul municipiului Baia Mare”. Lucrările trebuie finalizate în circa un an (360 de zile).

 

Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul va avea o pondere procentuală în decizia finală de 40%, experiența profesională a doi experți-cheie de 18%, garanția lucrării de 12% – minimă 3 ani, maximă 5 ani – și metodologia lucrării de 30%), așteaptă ofertele constructorilor până la 31 august 2023.

 

Conform proiectului realizat de firma 9 Opțiune SRL, Teatrul de Vară din Baia Mare va fi acoperit și va avea o capacitate de 1.020 de locuri pe scaune și vor fi realizate un grup sanitar și două case de bilete.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here