ZILELE MARAMUREŞULUI – 40 de misiuni diplomatice vor trimite reprezentanţi în Maramureş, la Gala Ambasadorilor

1
431
Doru Dăncuș - vicepreședinte al CJ Maramureș

AMBASADE. Ediţia a III-a a manifestării „Zilele Maramureşului – Haida, hai în Maramureş” (18-23 mai) va cuprinde, pentru prima dată, şi o Gală a Ambasadorilor, care a fost programată vineri, 19 mai, şi care vizează prezentarea potenţialului turistic al judeţului membrilor unor misiunilor diplomatice în România.

 

„La finalul săptămânii trecute am primit o vizită foarte importantă a reprezentanților Ministerului Turismului și ai Ministerului Afacerilor Interne, pentru stabilirea detaliilor privind participarea membrilor unor corpuri diplomatice la evenimentul „Zilele Maramureşului”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Doru Dăncuș, responsabil cu organizarea manifestării.

 

Deschiderea oficială a evenimentului „Zilele Maramureşului – Haida, hai în Maramureş” va avea loc vineri, 19 mai, la Muzeul de Etnografie, după o şedinţă festivă programată la ora 10.30.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. De la strigătura populară „Haida-hai în Maramu'”, s-au gândit ei să facă un slogan chicios, care sună ca naiba…
    Așa se întâmplă când la conducerea județului se află, prin intermediar, dansatoarea oficială de „La Țevi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here