ZILELE MARAMUREŞULUI – 40 de misiuni diplomatice vor trimite reprezentanţi în Maramureş, la Gala Ambasadorilor

1
358
Doru Dăncuș - vicepreședinte al CJ Maramureș

AMBASADE. Ediţia a III-a a manifestării „Zilele Maramureşului – Haida, hai în Maramureş” (18-23 mai) va cuprinde, pentru prima dată, şi o Gală a Ambasadorilor, care a fost programată vineri, 19 mai, şi care vizează prezentarea potenţialului turistic al judeţului membrilor unor misiunilor diplomatice în România.

 

„La finalul săptămânii trecute am primit o vizită foarte importantă a reprezentanților Ministerului Turismului și ai Ministerului Afacerilor Interne, pentru stabilirea detaliilor privind participarea membrilor unor corpuri diplomatice la evenimentul „Zilele Maramureşului”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Doru Dăncuș, responsabil cu organizarea manifestării.

 

Deschiderea oficială a evenimentului „Zilele Maramureşului – Haida, hai în Maramureş” va avea loc vineri, 19 mai, la Muzeul de Etnografie, după o şedinţă festivă programată la ora 10.30.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. De la strigătura populară „Haida-hai în Maramu'”, s-au gândit ei să facă un slogan chicios, care sună ca naiba…
    Așa se întâmplă când la conducerea județului se află, prin intermediar, dansatoarea oficială de „La Țevi”

LĂSAȚI UN MESAJ