INVESTIȚIE – Căminul pentru bătrâni din Baia Sprie, modernizat printr-o investiție de 1,35 milioane de lei

0
723

MODERNIZARE – FONDURI NERAMBURSABILE. Căminul pentru persoane vârstnice din Baia Sprie va fi modernizat în urma unei investiții de circa 1,35 milioane de lei (exact: 1.349.838,69 lei, sumă care cuprinde TVA și care este echivalentă cu peste 272.000 euro), cea mai mare parte a banilor provenind din fonduri nerambursabile europene, prin Programul Operațional Comun România-Ukraina 2014-2020.

 

Contractul a fost semnat cu firma Florean Trust Dragomirești SRL, controlată de sigheteanul Mihai Fițigău (unic asociat), care a câștigat licitația ofertând o sumă cu 6% sub estimarea maximă a Primăriei Baia Sprie (prețul având o pondere de 90% din decizie, însă oferta sa a fost unica declarată conformă – au 4 oferte). Firma, care anul trecut a raportat o cifră de afaceri de 9,7 milioane de lei și un profit net de 1,4 milioane de lei realizat cu 30 de angajați, trebuie să finalizeze lucrările în 10 luni.

 

La Centrul de Bătrâni de la Baia Sprie sunt asistați peste 70 de vârstnici. Clădirea care trebuie reabilitată a fost transformată în Cămin pentru vârstnici în anul 1976, iar de atunci i s-au alipit trei extinderi.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here