INVESTIȚIE – Bazinul Olimpic din Baia Mare se redeschide în 5 octombrie după ce au fost reparate sistemele de încălzire şi filtrare a apei

0
1224

INTERVENȚII. Cu o finanțare de 500.000 de lei din bugetul Ministerului Tineretului şi Sporturilor au fost reparate sistemele de încălzire şi de filtrare a apei la bazinul de înot „Gheorghe Demeca” din Baia Mare, lucrările fiind finalizate. Bazinul Olimpic din Baia Mare se va redeschide în 5 octombrie 2018, conform declarației lui Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului.

 

Sistemul de filtrare a apei din bazinul băimarean a fost montat în urmă cu 35 de ani, în 1983, și nu s-a intervenit asupra sa de la darea în folosință. Tot Ministerul Tineretului şi Sporturilor va suporta și investițiile în achiziția și montajul blockstarturilor şi a unei tabele electronică de ultimă generaţie, precum și modernizarea instalaţiei de iluminat de la Bazinul Olimpic – acesta a fost închis în 23 iulie 2018, pentru efectuarea reparațiilor.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here