LA NAȚIONALĂ – Un jucător de la Minaur Baia Mare, selecționat în naționala U20 a României pentru meciurile cu Cehia și Germania

0
851
Alin Văsălie (CS Minaur Baia Mare)

SELECȚIONAT. Selecţionerul Bogdan Lobonţ al naționalei Under 20 a României a convocat 23 de jucători pentru cele două partide amicale din această lună, cu Cehia și Germania. Printre jucătorii convocați este și mijlocașul lui Minaur Baia Mare (echipă de Liga a III-a), Alin Văsălie (19 ani).

 

Văsălie, originar din Satu Mare, a jucat la Olimpia Satu Mare, U Cluj, Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare (unde activează și în această ediție de campionat) și a fost cel mai tânăr jucător care a debutat în Liga a II-a (la 15 ani și o lună). El a fost selecționat în acest an și la naționala U19 a României (selecționer Daniel Oprescu) și a fost cel mai bun jucători de pe teren în 16-imile Cupei României, cu echipa de Ligă a II-a Poli Iași, înscriind două din cele trei goluri ale băimărenilor.

 

Naționala sub 20 de ani a României va disputa primul meci de pregătire în 7 octombrie, la Voluntari, cu Cehia, iar cel de-al doilea, în 11 octombrie, la Potsdam, cu Germania. Cei 23 de jucători convocați de antrenorul Lobonț provin de la 20 (!) de cluburi: CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, FC Rapid 1923, Farul Constanţa, Viitorul, Hermannstadt, FC Argeş, Pandurii, Concordia Chiajna, Metaloglobus, Unirea Slobozia, Politehnica Iaşi, CSC Şelimbăr, Minaur Baia Mare, Montevarchi (Italia), Padova (Italia), AC Milan (Italia), ACR Messina (Italia), Duisburg (Germania).

 

* Foto dreapta: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here