INDEZIRABIL – Directorul general al clubului Minaur îl acuză pe primarul din Baia Mare de hărțuire și abuz

1
1782
Cătălin Cherecheș și Ionuț Marta

SCANDAL. Directorul general al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, Ionuț Marta, numit la conducerea clubului băimărean chiar de primarul Cătălin Cherecheș, îl acuză pe acesta că a ordonat ca administrarea site-ului oficial al clubului, precum și a paginii oficiale de Facebook să fie preluate de una dintre secretarele Primăriei.

 

Motivul deciziei, dispuse din străinătate (acolo unde primarul Cherecheș se află în concediu, cu familia), a constat în faptul că angajații clubului au postat un anunț de felicitare pentru directorul Marta, care și-a aniversat ieri ziua de naștere.

 

Pentru cei mai puțin familiarizați cu bucătăria internă a scandalurilor administrative din Baia Matre, Marta a fost declarat indezirabil de edilul urbei (fapt pentru care urmează să fie înlocuit de la conducerea clubului). Marta a făcut public acest fapt: „Cum îmi petrec ziua de naștere… hărțuit de Cătălin Cherecheș, pentru că angajații CS Minaur și-au permis să îmi spună “La mulți ani!” pe pagina de Facebook a clubului”, a scris Marta.

 

Marta este unul dintre extrem de puținii angajați ai unei structuri din subordinea Primăriei Baia Mare care și-au asumat public să critice comportamentul primarului municipiului. Marta a câștigat concursul pentru funcția de director general al clubului Minaur în 1 noiembrie 2016, concurs organizat după ce mandatul lui Vasile Viman în această funcție a expirat.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru atitudine , domnule Marta ! La multi ani cu sanatate si din partea mea ! In ceea ce-l priveste pe Chereches , comportamentul suburban il caracterizeaza.Este un caracter de cea mai joasa speta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here