CU BANI MAI PUȚINI – Fotbal Comuna Recea și-a luat antrenor sătmărean, cu mai puțin de o lună înainte de reluarea campionatului

2
1530

FOTBAL COMUNA RECEA. E oficial, echipa din Recea nu mai are sprijinul financiar al autorităților publice la nivelul anului trecut, așa că nu i-a reînoit contractul (expirat pe 31 decembrie 2020) antrenorului Nicolae Constantin și s-a reorientat către un tehnician mai ieftin. Florin Fabian (46 ani) este noul antrenor al reprezentantei Maramureșului în Liga a 2-a din Maramureș, ACS Fotbal Comuna Recea.

 

Fabian, care deține licența UEFA Pro, a semnat un contract pe un an și jumătate, însă în cazul în care nu salvează echipa de la retrogradare va fi, cel mai probabil demis (oficial anunțul susține că “în cazul ratării obiectivului, înțelegerea va fi renegociată”). Atacantul sătmărean Fabian a jucat în cariera sa de fotbalist la Olimpia Satu Mare, Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Extensiv Craiova, Poli Timișoara, UTA, Diósgyőr VTK (Ungaria), Victoria Carei și FC Baia Mare.

 

S-a retras din activitate în 2007, de la FC Baia Mare. Ca antrenor, Fabian a activat la Victoria Carei, Olimpia Satu Mare, FC Baia Mare (2008-2010) și Arieșul Turda. Noul director tehnic al echipei din Recea, clasată în acest moment pe locul 18, a venit la echipa maramureșeană din postura de conducător al Școlii de Fotbal Primavera Satu Mare.

 

* Foto: Pro Sport

 

Adrian TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Inca un caz in care se vede ca nu banii joaca fotbal, de la antrenor la ultimul jucator ; AS comuna Recea poate ca au cea mai modesta baza sportiva si poate cel mai modest buget dar daca este dorinta mare sa faci fotbal si ai un antrenor competent si fara fumuri/pretentii deosebite te poti bucura de rezultate frumoase. Bravo baieti si succes in etapele urmatoare, pana la final, sa ne vedem in liga 2-a si in editia ’21-’22! Sunt convins ca amatorii de fotbal din MM se bucura pentru voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here