TEATRU DE PĂPUȘI – Sâmbătă, în Baia Mare, spectacol pentru copii: Albă ca Zăpada

0
282

ALBĂ CA ZĂPADA. Sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11.00, Teatrul de Păpuși din Baia Mare prezintă spectacolul Albă ca Zăpada, adaptare de Kovacs Ildiko după Frații Grimm. În distribuție, actorii Irina Oțoiu, Ruxandra Lăzărescu și Vlad Crișan – regia: Kovacs Ildiko; scenografia: Ida Grumaz; păpușile și decorul: Rozalia și Kalman Sule. Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

“Albă ca Zăpada este o prințesă, a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor 7 pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reusit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânar prinț își face apariția pentru a o salva.”

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here