INVESTIȚIE – 8 milioane de lei din fonduri europene nerambursabile pentru instalarea de panouri fotovoltaice la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

0
252

ECONOMIE ENERGIE ELECTRICĂ. La Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost semnat, de către ministrul Marcel Boloș și de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, contractul privind instalarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea consumului propriu de energie electrică la nivelul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”.

 

La semnarea contractului a fost prezent și managerul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, George Alexandru Oros, secretarul de stat Carmen Moraru și directorul Programului Operațional Infrastructură Mare, Oana Arat.

 

Proiectul, finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), are o valoare totală de 7,95 milioane lei. Odată implementat acest proiect, Spitalul Județean își va reduce costurile cu energia, asigurând astfel o dezvoltare sustenabilă pentru spital.

 

Îi mulțumesc ministrului Marcel Boloș și președintelui Consiliului Județean, Ionel Bogdan, pentru implicare și pentru susținerea acestui proiect important pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Cu ajutorul fondurilor europene avem șansa de a dezvolta și moderniza SJUBM, transformându-l într-o unitate medicală de elită în Regiunea Nord-Vest, a declarat George Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean de Urgență.

Manager SJUBM, George Alexandru Oros



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here